Zašto kupiti stan u novogradnji?

Energetska učinkovitost

Razvojem i realizacijom projekata novogradnje gradimo objekte koji svoj znatno smanjeni negativni utjecaj na okoliš i povećane pozitivne utjecaje na kupce i korisnike temelji na energetskoj učinkovitosti.

Naši visoki standardi energetske učinkovitosti direktno doprinose niskim cjeloživotnim troškovima sustava grijanja i ugodnijem osjećaju življenja i boravka u našim objektima, što direktno utječe na mentalno i fizičko zdravlje. Istodobno, indirektne i direktne karakteristike energetske učinkovitosti novogradnje doprinose statičkoj sigurnosti naših objekata u slučajevima elementarnih nepogoda (npr. potres).

Održavanje

Novogradnja i naši temelji poslovanja osiguravaju korištenje materijala i opreme koji održavanje izgrađenih objekata čine jednostavnijim i rjeđim, osiguravaju rjeđe kvarove, niže troškove pričuve, osiguranja i slično.

Financijske prednosti

Osim nižih cjeloživotnih troškova sustava grijanja i održavanja općenito, novogradnja ima niz drugih financijskih prednosti značajnih za kupce. Naime, na naše novoizgrađene stanove ne plaćate porez na promet nekretnina, a činjenica je i da se stanovi u novogradnji lakše iznajmljuju, brže prodaju te da bolje drže vrijednost.

Sigurnost

Od definiranja tlocrta stana, izbora stana, odabira materijala i opreme, pa sve do realizacije kupnje, tu smo da Vam pomognemo s objašnjenjima, savjetima i prijedlozima. Po potrebi izlazimo u susret i specifičnim uslugama koje uključuju pravnu podršku, modele plaćanja i slično.

Kontakt

Osiguravamo pravnu sigurnost i savjetovanje o kupnji stana.

Kupcu nudimo mogućnost da sam odabere materijale koje ćemo ugraditi u stan, od keramike i drvenih podova pa sve do sanitarija i unutarnje stolarije.