Planiranje, priprema i organizacija izgradnje stambenih objekata

Tvrtka Roar d.o.o. u privatnom je vlasništvu, utemeljena na dugogodišnjem iskustvu osnivača u građevinskom i energetskom sektoru.

Osnovna djelatnost tvrtke je planiranje, priprema i organizacija izgradnje stambenih i poslovnih objekata na području Koprivnice.

Tvrtka sa svojim sposobnim i odgovornim suradnicima (projektanti, građevinske tvrtke, izvođači strojarskih radova, izvođači završnih radova…) posjeduje iskustvo gradnje i opremanja preko 300 stambenih jedinica i poslovnih prostora.

Kontaktirajte nas

Građevinske projekte realiziramo korištenjem trajnih i pouzdanih materijala koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja i poslovanja. Svoje stambene projekte realiziramo isključivo po principu „ključ u ruke“, a poslovne dogovaramo svaki projekt zasebno. Svoje projekte završavamo u ugovorenom roku s nesmetanom mogućnošću upisa vlasništva, ishođenja svih relevantnih dokumenata i korištenja od strane kupca ili najmoprimca.

Kontakt

Osiguravamo pravnu sigurnost i savjetovanje o kupnji stana.

Kupcu nudimo mogućnost da sam odabere materijale koje ćemo ugraditi u stan, od keramike i drvenih podova pa sve do sanitarija i unutarnje stolarije.