Zašto kupiti stan investitora
Roar d.o.o.?

Omogućujemo rezervacije stanova. Kupac nam je uistinu bitan i razumijemo da je kupnja stana velika životna odluka. Upravo zbog toga, prije konačne odluke i potpisa kupoprodajnog predugovora, kupcima omogućujemo neobvezujuću rezervaciju stana. Rezervaciju je potrebno izvršiti osobno, telefonom ili mailom uz dostavu osobnih i kontakt podataka te je za istu potrebno dobiti potvrdu investitora.

Omogućujemo fleksibilnost ugovaranja rokova i modela plaćanja stanova. U granicama naših mogućnosti pomažemo kupcima u eventualnoj realizaciji kredita za kupnju stana, koristimo poslovne kontakte kako bi kupce spojili s potencijalnim kreditorima. Isto tako, ukoliko je potrebno i ukoliko nam mogućnosti dozvoljavaju, s kupcima razrađujemo modele plaćanja u vidu prilagodbe iznosa kapare, ročnosti otplate kupnje stana i slično.

Omogućujemo da prije početka gradnje, odnosno tijekom projektiranja buduće zgrade, kupac rezervira i sam definira neke od najmanjih detalja vezanih za svoj novi stan. Pravovremenim kontaktom kupac može odabrati poziciju stana unutar zgrade, veličinu, odnosno kvadraturu svog novog stana i raspored prostorija. Istovremeno, kupac ima mogućnost da sam odaberete materijale koje ćemo ugraditi u stan, od keramike i drvenih podova pa sve do sanitarija i unutarnje stolarije.

Osiguravamo pravnu sigurnost i savjetovanje o kupnji stana. Projekte završavamo u ugovorenom roku i koristimo usluge pravnog tima koji nam kao investitorima omogućuje kvalitetno upravljanje projektima, pravovremeno ishođenje svih dozvola (građevinska, uporabna…) i provedbe etažiranja te samim time upis zasebnih etažnih cjelina u zemljišne knjige. Maksimalnu ozbiljnost u poslovanju potvrđujemo urednom dokumentacijom i kvalitetnom komunikacijom sa suradnicima i kupcima. U slučaju potrebe, kupcima omogućujemo pristup odvjetničkim uslugama koje pruža odvjetnički tim s više od 30 godina iskustva.

Kontakt

Osiguravamo pravnu sigurnost i savjetovanje o kupnji stana.

Kupcu nudimo mogućnost da sam odabere materijale koje ćemo ugraditi u stan, od keramike i drvenih podova pa sve do sanitarija i unutarnje stolarije.