Poslovno-stambena zgrada na Lenišću

Planirani početak gradnje: rujan 2023. godine.

Atraktivna lokacija

Poslovno-stambena zgrada bit će smještena na Lenišću, točnije kružnom toku ulica Mirolsava Krleže i Miklinovec.

Izvrsna lokacija osigurava jednostavnost i zadovoljstvo obavljanja svakodnevnih životnih aktivnosti s obzirom na blizinu sadržaja poput dječjih vrtića, osnovne škole, gimnazije, gradskih bazena, bolnice, policije, trgovina...

Pogledajte na mapi
15-20

stambenih jedinica

visoka energetska svojstva

vlastita parkirna mjesta

vlastita spremišta

Dodatne pogodnosti

Kupnja stana u početnom periodu omogućava budućim vlasnicima odabir keramike, unutarnje stolarije i drvenih podova čime osobno utječu na izgled svog životnog prostora. Dodatno, pravovremeno kaparenje, odnosno kupnja stana potencijalno omogućava dodatne izmjene u rasporedu instalacija i korištenju građevinskog materijala.

Niski troškovi grijanja

Poslovno-stambena zgrada nastavak je gradnje objekata visokih energetskih svojstava od strane investitora Roar d.o.o.. To je još jedan projekt koji će imati zajedničku kotlovnicu projektiranu i građenu u skladu s najnovijim tehnološkim rješenjima i nZEB (zgrade gotovo nulte potrošnje energije) propisima, što će kupcima osigurati iznimno niske troškove grijanja i održavanja.

Niski troškovi potrošnje energenata i troškovi održavanja

Znatno smanjen negativan utjecaj na okoliš

Kontakt

Osiguravamo pravnu sigurnost i savjetovanje o kupnji stana.

Kupcu nudimo mogućnost da sam odabere materijale koje ćemo ugraditi u stan, od keramike i drvenih podova pa sve do sanitarija i unutarnje stolarije.