Poslovno-stambena zgrada na Lenišću

Početak gradnje: rujan 2023. godine.
Planirani završetak gradnje: kraj 2024. / početak 2025. godine

Atraktivna lokacija

Poslovno-stambena zgrada smještena je na Lenišću, točnije na kružnom toku Ulice Miroslava Krleže i Ulice Miklinovec.

Izvrsna lokacija osigurava jednostavnost i zadovoljstvo obavljanja svakodnevnih životnih aktivnosti s obzirom na blizinu sadržaja poput dječjih vrtića, osnovne škole, gimnazije, gradskih bazena, bolnice, policije, trgovina...

Ponuda stanova
16

stambenih jedinica

visoka energetska svojstva

vlastita natkrivena parkirna mjesta

vlastita spremišta + zajedničko spremište

Dodatne pogodnosti

Kupnja stana u početnom periodu omogućava budućim vlasnicima odabir keramike, unutarnje stolarije i drvenih podova čime osobno utječu na izgled svog životnog prostora. Dodatno, pravovremeno kaparenje, odnosno kupnja stana potencijalno omogućava dodatne izmjene u rasporedu instalacija i korištenju građevinskog materijala.

Niski cjeloživotni troškovi sustava grijanja

Poslovno-stambena zgrada nastavak je gradnje objekata visokih energetskih svojstava od strane investitora Roar d.o.o.. To je još jedan projekt koji ima zajedničku kotlovnicu projektiranu i građenu u skladu s najnovijim tehnološkim rješenjima i nZEB (zgrade gotovo nulte potrošnje energije) propisima, što kupcima osigurava iznimno niske cjeloživotne troškove sustava grijanja i održavanja.

Niski cjeloživotni troškovi sustava grijanja i troškovi održavanja

Znatno smanjen negativan utjecaj na okoliš

Kontakt

Osiguravamo pravnu sigurnost i savjetovanje o kupnji stana.

Kupcu nudimo mogućnost da sam odabere materijale koje ćemo ugraditi u stan, od keramike i drvenih podova pa sve do sanitarija i unutarnje stolarije.